Nordre Munkegård

Bebyggelsen

Nordre Munkegård

Ejendommen er opført i 1961 - 1962 af tømrermester Aage V. Jensen. Den består af 11 boligblokke med i alt 496 lejligheder. Der er desuden 3 erhvervslejemål, 66 garager og 70 kældre (ud over lejlighedernes pulterrum). Lejlighederne blev i 1969 udstykket til ejerlejligheder af Aage V. Jensen.

Boligblokkene består af 3 høje blokke, "højhusene", med 7 etager hver og 8 lave blokke i fire etager. Tre af de lave blokke har en sidefløj i to plan med lejligheder i stuen og på 1. sal.

Erhvervslejemålene er udlejet til Netto og til en børnehave.

 

Nordre Munkegård gennemgik i 2012 - 2014 en større renovering. Boligblokkene fik udskiftet tagene, isoleringen på lofterne blev fornyet og murværk med mere blev gennemgået og repareret i nødvendigt omfang. Desuden blev alle vinduer, altandøre og en del lette facadepartier udskiftet sammen med hoveddøre ud mod svalegange. Herudover blev en del af varmeanlægget fornyet. Erhvervsbygningerne fik foretaget reaparationer af træværk og facader.

Vores boligblokke har efter renoveringen energimærke D, der gølder frem til 2024 og erhvervsbygningerne har energimærke E, der gælder til 2018.

Varmeanlægget er desuden blevet eftergået og delvist renoveret.

Arbejdstilsynet har ved et besøg den 29. oktober 2014 screenet arbejdsmiljøet for varmemester og gårdmænd og har herefter tildelt os en grøn smiley.

 

Denne side er sidst opdateret 02-04-2018